Kuuntele
45 päivää
maksutta!

Täytä elämäsi tarinoilla – Kokeile BookBeatia maksutta!

Uutena asiakkaana saat alennuskoodillasi 45 päivää maksutta, kun kokeilet e- ja äänikirjapalveluamme. Kokeilujakson jälkeen saat palvelun alkaen hintaan 9,99 €/kk. Ei sitovaa määräaikaa. Kokeile BookBeatia maksutta.

Alennuskoodi: homevialaura

  

SUOMEN SUOSITUIN ÄÄNIKIRJAPALVELU

Käyttäjät ovat antaneet BookBeatille App Storessa ja Google Playssa korkeimman arvosanan Suomen suosituimmista äänikirjapalveluista.

  

Yli 500 000 kirjaa

Selaa ja valitse kaikista äänikirjoista ja e-kirjoistamme. Meiltä löydät tuhansia kirjoja sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi.

  

Ei sitovaa määräaikaa

Eikö BookBeat sovi sinulle? Ei hätää, voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

Parhaat kirjat juuri nyt!

Meiltä löytyy kirjoja kaiken ikäisille ja kaikkiin makuihin – valitse seuraava kirjasi valikoimamme romaaneista, dekkareista, lastenkirjoista, tietokirjoista, elämäkerroista tai sovelluksemme suosituksista, jotka on räätälöity juuri sinulle.

Näin BookBeat toimii!

Tästä näet BookBeatin perusasiat – miten sovellus toimii ja miten pääset alkuun!

Luo käyttäjätili

  
  

Aloita luomalla käyttäjätili kotisivuillamme. Maksuttoman kokeilujaksosi aikana saat BookBeatin maksutta käyttöösi.

Valitse sinulle sopiva BookBeat-paketti!

Valitse Basic, Standard tai Premium-paketti. Kokeilujakson aikana saat BookBeatin maksutta käyttöösi.

BASIC
Sinulle joka kuuntelet ja luet vähemmän
9,99 €/kk
20 tuntia/kuukausi
4,90 €/kk /lisäprofiili
STANDARD
Sopii useimmille
14,99 €/kk
100 tuntia/kuukausi
5,99 €/kk /lisäprofiili
PREMIUM
Sinulle joka haluat kuunnella ja lukea rajattomasti
19,99 €/kk
Kuuntele ja lue rajattomasti
7,99 €/kk /lisäprofiili

Käyttäjämme pitävät meistä!

  

4.6

            

Arvosana App Storessa

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Miten kokeilujakso toimii?  
Kaikki uudet asiakkaat saavat kokeilla BookBeatia maksutta. Palveluamme on todella helppoa kokeilla! Rekisteröidy käyttäjäksi kotisivuillamme ja lataa BookBeat-sovellus älypuhelimeesi tai tablettiisi. Kokeilujakson aikana saat käyttöösi Basic-paketin, jolla voit kuunnella ja lukea yhteensä 20 tuntia veloituksetta. Lopettaessasi tilauksesi kokeilujakson aikana emme veloita sinulta mitään. Jos et viimeistään kokeilujakson viimeisenä päivänä lopeta tilaustasi veloitamme sinulta automaattisesti seuraavan kuukauden maksun. Et sitoudu mihinkään ja voit milloin tahansa lopettaa tilauksesi. Jos lopetat tilauksen kokeilujakson aikana et voi enää jatkaa kuuntelemista tai lukemista. Tämän takia sinun tulee olla varma, ettet halua enää käyttää BookBeatia ennen kuin irtisanot tilauksesi.
Mitä BookBeat maksaa?  
Maksuttoman kokeilujaksosi jälkeen tilaus jatkuu tilauspaketilla, jonka valitsit rekisteröityessäsi. Voit valita kolmen paketin väliltä: Basic, Standard tai Premium. Basic-paketilla voit kuunnella ja lukea kirjoja 20 tuntia kuukaudessa hintaan 9,99 €/kk. Standard-paketilla maksat 14,99 €/kk ja voit kuunnella ja lukea jopa 100 tuntia kuukaudessa. Premium-paketilla voit kuunnella ja lukea rajattomasti hintaan 19,99 €/kk. Voit milloin tahansa vaihtaa tilauspakettia. Lisäprofiilin hinta on 4,90€/kk mikäli sinulla on Basic-paketti, 5,99€/kk mikäli sinulla on Standard-paketti ja 7,99€/kk mikäli sinulla on Premium-paketti.
Miten perhetili toimii?  
Kun olet rekisteröitynyt BookBeatiin, voit lisätä jopa neljä lisäprofiilia käyttäjätilillesi maksua vastaan. Kun kaikilla perheenjäsenillä on omat profiilit, voitte kuunnella ja lukea kirjoja samaan aikaan eri laitteilla ja saatte omat kirjalistat, kirjanmerkit ja luetut kirjanne. Lisäprofiilin hinta on Basic-paketilla 4,90€/kk, Standard-paketilla 5,99€/kk ja Premium-paketilla 7,99€/kk. Voit helposti lisätä tai poistaa profiileja käyttäjätililtäsi nettisivuillamme. Jokainen profiili voi kuunnella ja lukea pääkäyttäjätilin tilauspaketin tuntimäärän verran. Jos sinulla on käytössäsi BookBeat Basic, jokainen lisäprofiili voi kuunnella ja lukea 20 tuntia kuukaudessa. Standard-paketilla lisäprofiilit voivat kuunnella ja lukea 100 tuntia kuukaudessa ja Premium-paketilla rajattomasti.
Kuinka moni voi kuunnella yhtäaikaisesti?  
BookBeat on henkilökohtainen palvelu, joten kirjoja voi kuunnella tai lukea vain yhdellä laitteella kerrallaan. Perhetilillä jokainen käyttäjä voi kuunnella samanaikaisesti omilla laitteillaan. Perhetilissä voi pääkäyttäjän lisäksi olla neljä lisäprofiilia. Lisäprofiilin hinta on Basic-paketilla 4,90€/kk, Standard-paketilla 5,99€/kk ja Premium-paketilla 7,99€/kk.
Voinko kuunnella ilman internet-yhteyttä?  
Voit toki aina halutessasi kuunnella kirjoja offline-tilassa. Sinun tarvitsee vain valita kirja, jonka haluat tallentaa offline-tilaan ja ladata haluamasi kirja laitteelle kun sinulla on yhteys internetiin. Ennenkaikkea älypuhelimen tai tablettilaitteen muistitila rajoittaa sitä, kuinka monta kirjaa voit ladata offline-tilaan.
Kuinka paljon lisäprofiilit voivat kuunnella tai lukea?  
Jokaisella lisäprofiililla on sama määrä tunteja kuin pääkäyttäjän paketissa. Esimerkkinä jos pääkäyttäjällä on Basic-paketti, joka sisältää 20 tuntia kuuntelua tai lukemista kuukaudessa, myös lisäprofiililla on 20 tuntia käytettävänä kuukaudessa.

Täytä elämäsi tarinoilla alkaen 9,99 €/kk

Yli 500 000 e- ja äänikirjaa. Ei sitovaa määräaikaa. Voit lopettaa tilauksesi milloin haluat.